Partners

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of D:\www\lgconsult.nl\www\includes\menu.inc).

partners

Till Topf

'Wees zelf je beste vriend!'

Till Topf werkt sinds 1999 als zelfstandig trainingsacteur en communicatietrainer. Door goed te kijken en - in de breedste zin van het woord - te luisteren naar mensen, is hij in staat in te loggen op de energie van de meest uiteenlopende, uitdagende situaties en de daarbij betrokken personen. Hierdoor kan hij binnen een training voor een gezamenlijk vertrekpunt zorgen om een stukje waardevolle, individuele ‘ontwikkelingshulp’ op maat te bieden – subtiel, respectvol, eerlijk, soms confronterend.  Till is ervan overtuigd dat wanneer je vooral goed voor jezelf zorgt, je ook beter in staat bent naar je eigen aandeel in het contact met anderen te kijken en leert te communiceren op een manier waar jezelf achter kunt staan. Samen met Lobke verzorgt hij communicatietrainingen in het kader van persoonlijke coachingstrajecten en heeft hij voor groepen de training 'De taal van LEF' ontwikkeld.

 

Simone Meijer

Het geheim van gezondheid voor zowel lichaam als geest is niet treuren om het verleden, geen zorgen maken over de toekomst en niet vooruitlopen op problemen, maar om wijs en eerlijk in het moment te leven’

Simone Meijer werkt vanaf 2003 als Leefstijlcoach en helpt mensen met hun zoektocht naar hun eigen balans, zowel fysiek als mentaal. Zij werkt niet volgens een vaste methode. Per individu zoekt zij naar het  stukje dat nog ontbreekt in de eigen levenspuzzel. Voeding speelt hierbij een cruciale rol. Vanuit deze basis gaat zij aan de slag met bewegen en kijkt zij wat nodig is om als mens sterker en vitaler te worden. Het verrast Simone vaak hoe simpel de oplossing kan zijn en hoe dichtbij deze vaak is. Haar ervaring is dat we soms zo hard bezig zijn om de symptomen te bestrijden dat we aan de oorzaak voorbijgaan. Samen met Lobke heeft Simone de workshop 'de mentaliteit van LEF' ontwikkeld, met als doel teams te ondersteunen om gezamenlijk sterker en vitaler te worden.

www.delphinbalance.nl

Bianca Room

'Zijn is weten dat er meer niet is'
Bianca Room is een gedreven psycholoog die mensen met haar betrokkenheid en scherpe analytische blik weet te raken. Zij richt zich op de kern van de zaak en werkt pragmatisch en doelgericht. Haar aandachtsgebied ligt op het snijvlak van werk en gezondheid en zij heeft veel ervaring met re-integratietrajecten. Zij werkt het liefst zo holistisch mogelijk en combineert dit graag met interventies als hartcoherentie, mindfulness en indien nodig of wenselijk, emdr. Bianca en Lobke werken al een aantal jaren intensief samen bij het uitvoeren van assessments en herkennen elkaars actieve en handelende werkmentaliteit, met een vanzelfsprekende ruimte voor plezier en ontspanning. 

www.brpsychologie.nl