Lobke Glerum

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of D:\www\lgconsult.nl\www\includes\menu.inc).

Lobke Glerum

Hoe kunnen we in de huidige tijd ruimte creëren voor Lang & Gelukkig leven én werken? Dit is de centrale vraag die Lobke Glerum zich stelt in zowel haar eigen leven als partner, moeder van twee kinderen en in de organisaties die zij adviseert over persoonlijke en professionele (team) ontwikkeling en mentale weerbaarheid. Organisatie-ontwikkeling begint bij haar bij de basis, ofwel het bestaansrecht van de organisatie; Waar voegt de organisatie waarde toe en wat betekent dit voor de mensen die er werkzaam zijn? Haar werkwijze is empathisch, doelgericht en soms confronterend, maar altijd met respect voor het welzijn van de ander.

De eigen wortels van Lobke liggen op het waddeneiland Schiermonnikoog. Zij heeft haar jeugd hier doorgebracht, voornamelijk op de rug van het paard, en heeft hier gevoeld hoe het is om mee te bewegen met het ritme van de seizoenen. Toen zij 12 jaar was is zij naar het VWO in Dokkum gegaan, waardoor zij door de week in een kostgezin moest verblijven. Hierdoor heeft zij al jong geleerd LEF te tonen door regie te nemen over haar eigen ontwikkeling. LEF staat bij haar voor de wil om te Leren, Energie te richten op datgene wat voor jou van waarde is en Fouten te benutten als kansen om beter te worden.

Als kind uit een onderwijsgezin heeft leren en ontwikkelen altijd haar interesse gehad. Zij is van nature nieuwsgierig, ondernemend en analytisch ingesteld en heeft zich na haar studie psychologie in de breedte van haar vakgebied ontwikkeld. Recentelijk heeft ze de opleiding tot Life Teacher bij De Life School afgerond. Lobke heeft zowel in het bedrijfsleven als Hoofd P&O gewerkt als ook bij een aantal landelijk opererende adviesbureaus in de rol van psycholoog / adviseur. Zij heeft fusies, inkrimping, overname en ontslag persoonlijk meegemaakt én begeleid en heeft hierdoor ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van een complex krachtenveld waarin verschillende belangen spelen. Het centrale thema dat haar hierin aanspreekt is; Hoe blijft een mens overeind in dit turbulente krachtenveld en hoe zorgt hij ervoor dat hij trouw blijft aan zijn eigen levenspad?